Avocatul Dragoș Ferariu, omul de încredere al lui Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, adus la Petrolul Ploiești pentru a coordona activitatea juridică a clubului,  a fost declarat de  persona non-grata de fanii ploieșteni.

După demisia lui Cristi Vlad, acesta  se afla în cărți pentru preluarea funcției de președinte al FC Petrolul Ploiești.

Totodată, Mihailovici dorea să-l impună în poziția de reprezentant al suporterilor în Adunarea Generală a Asocițiaților (detalii aici).

Însă, la câteva zile de la scandalul creat în jurul desemnării lui ca reprezentant al ultrașilor ploieșteni, fanii Petrolului au descoperit  mai multe fotografii în care Ferariu apare în culorile echipei Steaua, mare rivală a formației ploieștene.

“Chiar merită asemenea persoane funcțiile ocupate? Nu vom lasa pe nimeni niciodată să pateze culorile pe care le aparam și le iubim atât de mult.

Dragoș Ferariu, persoană non-grata pe Stadionul Ilie Oană!

Pozele vorbesc de la sine, iar orice comentariu pe care-l putem face nu-și are rostul.
Pe astă cale solicităm demisia lui Dragoș Ferariu din orice funcție pe care o deține în cadrul asociației Petrolul 52.

Dragoș Ferariu nu va fi niciodată reprezentant al suporterilor Petrolului Ploiești. Ba mai mult, dacă are pic de onoare, singur va lua decizia să DEMISIONEZE!

Așteptăm o reacție fermă și din partea fostelor glorii ale Petrolului Ploiești!”, se arată într-un comunicat al Peluzei I

Astfel, suporterii l-au declarat persona non-grata și i-au cerut să plece.

Articolul precedentDouă cartiere din Ploiești rămân miercuri fără apă caldă
Articolul următorTrafic dirijat pe centura de Vest a Ploieștiului din cauza unui tir defect