Parada militară organizată la Ploiești cu prilejul Zilei Naționale a României a început mai devreme, decât era anunțat în programul oficial.

Anunțată pentru ora 13. 00,  parada a început în jurul orei 11.30 și s-a terminat până la ora anunțată inițial. Frigul a fost explicația oficială, iar măsura i-a supărat pe ploieștenii care au bătut drumul degeaba până în centrul orașului

Decizia a aparținut conducerii garnizoanei, care nu s-a consultat cu primăria, invocând frigul pentru schimbarea orei. Militarii au intrat în dispozitiv de la ora 9:00 dimineața.

În acest an, locația pentru manifestările oficiale a fost schimbată, evenimentele desfășurându-se în fața Catedralei Sfântul Ioan Botezătorul și nu în zona statuii Mihai Viteazu, locul în care au avut loc astfel de manifestări în ultimii ani.

La eveniment au participal vicepremierul Grațiela Gavrilescu și miniștrii Teodor Meleșcanu și Radu Oprea, toți trei fiind prahoveni.

Articolul precedentPloieşti: Programul complet al evenimentelor dedicate Centenarului
Articolul următorTragedie într-un sat din Prahova. Bărbat dat dispărut de două zile, găsit mort într-o fântână
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.