Un incendiu de vegetație, izbucnit în zona de Nord a Ploieștiului, în apropierea mall-ului Ploiești Shopping City, s-a extins rapid, pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați, și a cuprins și un parc de dezmembrări auto. Potrivit ISU Prahova, 30 de caroserii de află în parcul de dezmembrări.

Intervenția a început în jurul orei 16.00, iar ISU Prahova a trimis la fața locului șase autospeciale de stingere și o ambulanță Smurd.

Incendiul de vegetație a afectat o suprafață de 1.000 de metri pătrați, dar și 500 de metri pătrați din parcul de dezmembrări auto aflat în apropierea sensului giratoriu de la Ploiești Shopping City.

Mai multe caroserii au fost cuprinse de flăcări, dar pompierii nu pot aprecia deocamdată care este numărul acestora. Se știe că 30 de caroserii s-ar fi aflat în incinta parcului.

Reprezentanții ISU Prahova au anunțat, în jurul orei 16.45, că incendiul a fot localizat și se lucrează pentru lichidarea lui.

 

FOTO si VIDEO ISU Prahova și imagini amator

Articolul precedentTensiuni în Consiliul Local Ploiești pe tema preluării în patrimoniu a CET Brazi | VIDEO
Articolul următorTrafic feroviar restricționat între Brazi și Crivina din cauza unui incendiu
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.