Acasă Actual Gimnasta Denisa Stoian, singura sportivă din Prahova prezentă la Jocurile Olimpice de...

Gimnasta Denisa Stoian, singura sportivă din Prahova prezentă la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires

Sala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv „Sydney 2000” din Izvorani a găzduit festivitatea de prezentare a echipei olimpice a României, care va participa la Jocurile Olimpice de Tineret, de la Buenos Aires, ce vor debuta sâmbătă, 6 octombrie.

Printre cei 34 de sportivi care ne vor reprezenta la competiţia din Argentina se numără şi gimnasta Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Alexandra Denisa Stoian, care va fi însoţită de antrenoarea Simona Puiu.

La evenimentul, care a fost transmis „în direct” de TVR, gimnasta ploieşteancă a fost susţinută de viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea şi de antrenorul coordonator al secţiei de gimnastică ritmică, arbitrul internaţional Liliana Băescu, performanţa Denisei fiind, fără îndoială, una remarcabilă. Aşa cum era normal, a fost prezentă şi preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu.

Denisa Stoian şi Simona Puiu sunt singurele reprezentante ale judeţului Prahova la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, care se vor desfăşura în perioada 6-18 octombrie. Performanţa Denisei este cu atât mai mult una excepţională, ea antrenându-se în condiţii improprii. Secţia de gimnastică ritmică de la CSM Ploieşti nu are un spaţiu special de antrenament, fetiţele împărţind sala cu sportivii de la baschet,volei sau handbal…

Prezentarea echipei olimpice a României a fost onorată cu prezenţa de preşedintele Comitetului Olimpic Român, Mihai Covaliu, de ministrul Tineretului Şi Sportului, Ioana Bran, precum şi de ambasadorul Republicii Argentina în România, E.S. Felipe Alvarez de Toledo.

Echipa tricoloră va pleca spre Buenos Aires, via Amsterdam, marţi dimineată, la ora 13.55. România a calificat la competiţia din Argentina 14 sporturi dintr-un total de 32 şi va avea 34 de sportivi din cei 3998 de participanţi! Printre aceştia din urmă, singura sportivă care va reprezenta ţara în concursul de gimnastică ritmică va fi ploieşteanca Denisa Stoian!

Articolul precedentIulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: Programul Start-up Nation, modificat pentru a avantaja Teleormanul, s-ar putea transforma într-o pușculiță de partid
Articolul următorIncendiu puternic la Măgurele în Prahova! Trei locuințe au luat foc
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.