Acasă Actual Gospodării inundate în Prahova

Gospodării inundate în Prahova

Echipajele  ISU Prahova intervin sâmbătă în mai multe localități din județ, unde s-au produs inundații, în urma ploilor torențiale.

Echipajele ISU Prahova acționează cu motopompe pentru scoaterea apei din gospodării situate în comuna Gura Vadului, pe strada Soarelui, în Mizil, pe strada Carpați și în comuna Sângeru, sat Sângeru

Localitățile cu gospodării inunate se numără printre cele vizate de codul galben de vijelie, grindină și ploi torențiale emis de ANM pentru Prahova în sâmbătă dimineață.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod galben de furtuni pentru 16 judeţe din Moldova şi zona Carpaţilor Orientali, unde se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină. Atenţionarea este valabilă până duminică dimineaţă, conform Mediafax.

Atenţionarea cod galben de cantităţi de apă însemnate şi instabilitate atmosferică accentuată intră în vigoare sâmbătă, la ora 12.00 şi expiră duminică, la ora 06.00, şi vizează judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Botoşani, Mureş, Harghita, Neamţ, Iaşi, Braşov, Covasna, Bacău, Vaslui, Prahova, Buzău, Vrancea şi Galaţi.

Articolul precedentAccident pe DN1, la Românești. Un șoferul a adormit la volan
Articolul următorȘoferi beți și fără permis, depistați în trafic în Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.