UPDATE

Conform purtătorului de cuvânt al Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești,  Dumitru Bejinariu, protestul spontan a avut loc după ce angajații au aflat că în Parlamentul României există un act normativ cu privire la desființarea regionalelor.

” Ne confruntăm cu inițiativa unui act normativ cu privire la desființarea regiunilor. Greva spontană care a durat aproximativ 30 minute a fost o replică la această inițiativă care ar duce la desființarea a aproximativ 4000 de posturi din cadrul ANAF. Greva a avut loc în Timișoara, Ploiești și Galați”, ne-a declarat purtătorului de cuvânt al Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești, Bejinariu Dumitru.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Salariații Direcția Regionale de Finanțe Publice, cu sediul în Ploiești, pe strada Aurel Vlaicu, au ieșit în stradă, miercuri, începând cu ora 11.00.

Angajații protestează împotriva desființării direcțiilor regionale și preluarea atribuțiilor de către cele județene.

Există temerea pierderii locurilor de muncă, după ce ministrul Orlando Teodorovici a anunțat cu o zi în urmă că unul din 4 angajați ar putea să plece.

Angajații își exprimă nemulțumirea față de dotările antice, calculatoare, programe, rețele, lipsa consumabilelor, a mașinilor și carburanților, nu de puține ori fiind nevoiți să vină cu bani de acasă pentru a compensa aceste lipsuri.

Vom reveni cu amănunte