Hipodromul Ploieşti a găzduit, sâmbătă, cea de-a treia reuniune oficială de trap din acest an şi, în ciuda faptului că nu s-au desfăşurat Curse Clasice sau Semiclasice, circa 800 de spectatori au ţinut să profite de vremea plăcută şi să urmărească cele patru întreceri din program.

Evident, interesul multora dintre iubitorii trapului este în creştere în acest an, în condiţiile în care Casa de Pariuri Fortuna a avut din nou incluse în oferta sa trei dintre cursele acestei reuniuni.

Reuniunea a fost deschisă, la ora 11.00, de Premiul Clasic, în care s-a impus armăsarul Glasgow du Cyflo, după care a urmat cea mai interesantă cursă a zilei, creditată şi de Casa de Pariuri Fortuna cu titulatura „Fortuna Gold” – Premiul Coran. La capătul unei curse atractive, în care unul dintre outsideri, armăsarul Năvalnic, a încercat să fure victoria pe final, s-a impus favoritul Gailluron de Bellen, avându-l în sulky pe Adrian Marciu. Cea de-a treia cursă a fost Premiul Carlos, o altă întrecere care a ridicat publicul în picioare, mai ales că cei trei favoriţi „văzuţi” şi de bookmakeri, Calypso RM, Borga Jackpot şi Histoire D’Inverne, au respectat „calculele hârtiei” şi s-au luptat pentru victorie până în ultimii metri ai cursei. S-a impus Calypso RM, condus de Vasile Gheorghe, profitând şi de avansul de 100, respectiv 80 de metri, pe care l-a avut, conform regulamentului, la startul cursei. În fine, ultima întrecere a zilei a fost Premiul Copist, în care s-a impus Tajfun, la mare luptă cu Calligenia BMW.

Pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori s-au plimbat cu poneiul Perjar, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune.

Următoarea reuniune hipică de trap va avea loc sâmbăta viitoare, 11 mai, atunci când principala cursă a zilei va fi Premiul de Mai, alergare semiclasică pentru caii de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 de metri.

Articolul precedentDoi prahoveni, trimişi în judecată de DNA într-un dosar care vizează contractele Poştei Române
Articolul următorAccuWeather, prognoză de tornadă în Ploiești și Bucureşti. Explicaţiile din spatele acestui anunţ în premieră
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.