curse de trap si galop la Ploiesti

Peste 600 de spectatori au asistat, duminică, la penultima Reuniune hipică oficială din acest an, ce a avut ca principal punct de atracţie „Premiul de Toamnă”, o cursă semiclasică destinată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 de metri.

A fost o reuniune ce a avut în program cinci curse de trap şi o atractivă întrecere a poneilor, publicul spectator răsplătind cu aplauze fiecare cursă, cel puţin jumătate dintre acestea fiind decise pe ultimii metri.

Cursa vedetă, Premiul de Toamnă, i-a revenit armăsarului Bădie, condus de Marian Costache, care s-a impus destul de clar, cu un avans de câţiva metri, în faţa urmăritorilor săi, iapa Zorina şi armăsarul Suni.

În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus armăsarul Romeo (Premiul Simson), iapa Ilinka (Premiul Sinoe), iapa Tajfun (Premiul Seceriş) şi iapa Zi-Zi (Premiul Selenar).

Întrecerea preferată a copiilor, cursa de ponei, dotată cu Premiul „Power Puff”, a fost câştigată de iapa Camelia, condusă de Antonia Matei. Pe locurile următoare, s-au clasat Calypso (Briana Văduva), Ratatouille (Smaranda Dumitrescu) şi Marinică (Ioana Dobre).

Următoarea Reuniune hipică de trap, ultima, de altfel, din acest an, va avea loc duminică, 25 noiembrie, şi va programa două curse extrem de interesante: ultima cursă clasică din 2018, Premiul de Fond, şi alergarea semiclasică Premiul de Închidere.

Articolul precedentTensiuni la societatea de transport în comun din Ploiești. Au loc noi întârzieri salariale
Articolul următorCâmpina: Un bărbat, în stare gravă,după o traversare neregulamentară
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.