Cei de la Administrația Națională a Parcului Natural Bucegi au publicat, pe pagina de facebook a asociației, mai multe imagini spectaculoase cu capre negre, în munții Bucegi. Filmarea a fost realizată în primele zile ale lunii decembrie, când în zonă zăpada încă nu devenise elementul principa din peisaj.

Imagine

Postarea de pe pagina de facebook este însoțită de comentariul:

Capre negre surprinse de rangerul APNB,Bălan Valentin în cadrul activității de evaluare a efectivelor acestei specii.
Credit foto:Bălan Valentin,Parcul Natural Bucegi.

Imagine

Dincolo de fotografiile spectaculoase în imagini se poate vedea că efectivele sunt cu adevărat impresionante. (vezi video)

https://www.facebook.com/265777013454728/videos/825005244625007/

“Datorita localizarii in centrul tarii, in apropierea marilor orase, Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Targoviste si a accesibilitatii sale facile, masivul Bucegi reprezinta cea mai vizitata destinatie turistica din Carpatii Romaniei, fapt pentru care a fost denumit “Bulevardul alpin al Romaniei”
Parcul Natural Bucegi (PNB), a fost infiintat prin Legea 5/2000, face parte din reteaua nationala de arii protejate si este inclus in Situl Natura 2000.Parcul este situat in partea estica a Carpatilor Meridionali si cuprinde integral Masivul Bucegi, desfasurat sub forma unei potcoave in jurul Vf.Omu (2505).PNB are o suprafata de 32497 ha, pe teritoriul administrativ a 3 judete:Dambovita (50%), Prahova (25%) si Brasov (25%).”

Este descrierea zonei făcută de cei de la Administrația Parcului Național Bucegi

Articolul precedentPrahova: Percheziţii la hoţii din Plopeni
Articolul următorALERTĂ! Medicamentul Debridat, retras de pe piața românească
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.