UPDATE

Incendiul a fost lichidat. S-a manifestat într-un gol alpin, la cel puțin 5 metri de liziera pădurii. S-a manifestat la jnepenii și vegetație uscată. Au fost 36 de focare izolate, cu o suprafață aproximativă de 300 mp.

Se pare că incendiul a fost provocat intenționat.

 

Incendiu la fondul forestier din Azuga. Este o zonă greu accesibilă echipajelor de intervenție

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după-amiază pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la fondul forestier aflat între două văi, respectiv Valea Ştevia şi Unghia, din localitatea prahoveană Azuga.

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după-amiază pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la fondul forestier.
Incendiul se manifestă între două văi, respectiv Valea Ştevia şi Unghia, din localitatea prahoveană Azuga, într o zonă greu accesibilă echipajelor de intervenție.

La locul evenimentului au fost mobilizate trei autospeciale de primă intervenție şi comandă, un autocamion de intervenție, o şenilată şi o motopompă. Echipajele şi mijloacele se vor deplasa până la Cabana Trifoi, iar pompierii vor continua terestru până la locul intervenției.
Totodată, a fost constituit un Punct de Comandă Avansat la Păstrăvăria din Azuga. La acțiune participă lucrători din cadrul primăriei şi ai ocolului silvic.

Articolul precedentO șoferiță a sărit de pe un podeț, pe DJ 102L, în Prahova
Articolul următorRemiză albă pe Stadionul Ilie Oană. Debut cu stângul al lui Leo Grozavu pe banca Petrolului Ploiești