Doi ani de închisoare cu suspendare este pedeapsa primită de o femeie din oraşul prahovean Câmpina care şi-a trimis fiica să se prostitueze. Timp de 120 de zile femeia trebuie să muncească la o primărie sau la o parohie!

Conform judecătorilor, femeia trebuie să muncească în folosul comunităţii fie la Primăria Câmpina, fie la Parohia Naşterea Domnului din Câmpina.

Tot doi ani cu suspendare a primit şi o altă femeie care a pus la dispoziţie apartamentul pentru practicarea prostituţiei.

Cel care a reclamat faptele la Poliţie este chiar iubitul tinerei, care a afirmat că aceasta a fost obligată de mama sa să se prostitueze în mod repetat.

”Începând cu anul 2014, E.E.G a realizat că N.F.R practică prostituța în perioadele în care acesta era plecat din țară, fiind conducător auto. Astfel, la sfârșitul anului 2014, invocând unele neînțelegeri, NFR a părăsit locuința unde conviețuia cu EEG și s-a mutat la domiciliul mamei sale, inculpata N.E. Începând cu anul 2015 și până în noiembrie 2017, N.E a determinat-o în mod constant și i-a înlesnit fiicei sale să presteze servicii sexuale remunerate cu diferite persoane de sex masculit, N.E fiind și cea care-i identifica și intermedia legătura cu aceștia”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Conform sursei citate, tot mama era cea care negocia prețul pentru fiecare client pe care îl trimitea fiicei sale, iar femeia oprea un comision. O parte din bani ajungeau și la  femeia care punea la dispoziție apartamentul său din Câmpina, transformat în bordel. Procurorii susțin că în Câmpina, aceasta era cunoscută pentru faptul că își închiria apartamentul prostituatelor care nu aveau unde să se întâlnească cu clienții. Pentru acest serviciu, femeia cerea sume modice, între 10 și 15 lei pentru ”ședință”.

Anchetatorii susțin că pentru fiecare client, mama care își obliga fiica să se prostitueze, percepea o taxă care varia între 50 și 100 de lei. Aceasta a fost trimisă în judecată în mai 2019 de către procurori și a fost condamnată de Judecătoria Câmpina în data de 14 noiembrie 2019.

Decizia judecătorilor câmpineni nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

Articolul precedentPloieştiul devine capitala mondială a jazzului! Începe Ploieşti Jazz Festival
Articolul următorAccident pe DN1! Cinci persoane au avut nevoie de îngirjiri medicale
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.