Un șofer în vârstă de 35 de ani este cercetat penal după ce ar fi agresat verbal și fizic doi angajați ai departamentului ”Blocări Auto” din cadrul SGU Ploiești.

Incidentul s-a petrecut pe strada General Vasile Milea din zona centrală. Șoferul a parcat într-un loc nepermis, respectiv un loc rezervat persoanelor cu dizabilități, mașina fiind blocată. Trei ore mai târziu, angajații SGU au fost solicitați să deblocheze roata în schimbul achitării taxei, însă bărbatul respectiv s-a enervat și i-ar fi agresat atât verbal, cât și fizic.

După ce a fost reclamat la Poliție, șoferul a fost identificat și amendat cu 1000 de lei pentru scandalul provocat, fiind cercetat penal pentru loviri și alte violențe, au confirmat reprezentanții IJP Prahova.

 

Articolul precedentFOTO EXCLUSIV Flavius Stoican, antrenorul Petrolului, la un meci din campionatul județean din Prahova
Articolul următorAmbulanță implicată într-un accident în Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.