Indivizii bănuiți de proxenetism, reținuți în urma perchezițiilor de joi, au scăpat repede de arest, pentru că instanța a respins solicitarea procurorului, de a-i trimite după gratii, ca măsură preventivă.

28 de persoane, proxeneți, prostituate și clienți de-ai lor, au fost audiate și nouă au fost reținute, în urma perchezițiilor derulate, joi, de polițiștii prahoveni, în Prahova, la Ploiești și Poiana Câmpina, București, Brașov și Giurgiu. Pentru trei dintre ele, procurorul de caz a dispus plasarea sub control judiciar, pentru 60 de zile, dar șase au fost duse în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul nu a fost de acord, însă, cu măsura propusă de procuror și a decis, în schimb, cercetarea lor în arest la domiciliu.

Rețeaua acționa în mai multe județe, închiriind diverse imobile în care fetele racolate practicau prostituția. Obiceiul era de a schimba cât mai des locul

Astfel, prostituatele au ajuns să presteze, pentru scurte perioade de timp, de cel mult două săptămâni, în Ploiești, Brașov, Pitești, București, Cluj, Timișoara, dar și în Marea Britanie.

Articolul precedentAccident într-o intersecție din Ploiești! Un microbuz care transportă călători s-a răsturnat
Articolul următorUn miliard pentru închirierea unei scene la Ploiești!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.