Întâlnire de gradul 0 între trei grei ai PNL la ”restaurantul milionarilor” din Mamaia! Blaga, Videanu și Dumitrescu, discuții despre viitorul partidului FOTO caracter ilustrativ
Întâlnire de gradul 0 între trei grei ai PNL la ”restaurantul milionarilor” din Mamaia! Blaga, Videanu și Dumitrescu, discuții despre viitorul partidului FOTO caracter ilustrativ

Întâlnire de gradul 0 între trei grei ai PNL la ”restaurantul milionarilor” din Mamaia! Blaga, Videanu și Dumitrescu, discuții despre viitorul partidului

Întâlnire de gradul 0 între trei grei ai Partidului Național Liberal la Caelia din Mamaia! Vasile Blaga, Adriean Videanu și Iulian Dumitrescu au purtat duminică discuții despre viitorul partidului de dreapta.

Surse din rândul liberalilor au povestit în exclusivitate pentru Realitatea de Prahova faptul că Vasile Blaga, Adriean Videanu și Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, s-au întâlnit duminică la restaurantul Caelia din Mamaia.

Interesant este faptul că întrevederea dintre cei trei lideri ai PNL a avut loc cu doar câteva zile înainte de ședința convocată de Vasile Blaga cu aripa PDL.

Vă reamintim faptul că Iulian Dumitrescu încearcă în această perioadă să-i convingă pe principalii factori de decizie de la nivel central al partidului că este nevoie de o nouă schimbare în rândul conducerii PNL şi că el este soluţia ideală pentru funcţia de preşedinte.

Articolul precedentCurse de trap şi street food pe Hipodromul din Ploieşti! Şapte cai se vor întrece, duminică, în „Premiul Municipiului Ploieşti”
Articolul următorPatru copii și mama lor, transportați de urgență la UPU Ploiești! Prezintă simptomele unei toxinfecții alimentare!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.