Investiție privată pentru copiii Ploieștiului. Un nou loc de joacă a fost amenajat în Parcul Mihai Viteazul
Investiție privată pentru copiii Ploieștiului. Un nou loc de joacă a fost amenajat în Parcul Mihai Viteazul

Investiție privată pentru copiii Ploieștiului. Un nou loc de joacă a fost amenajat în Parcul Mihai Viteazul FOTO

Un nou loc de joacă se deschide săptămâna aceasta pentru copiii Ploieștiului, în parcul Mihai Viteazul, langă statuia marelui domnitor, situat pe bulevardul Republicii.

Super-colorat, dotat cu tobogane, leagăne, căsuțe  și alte surprize, locul de joacă este o dovadă că autoritațile și firmele private pot colabora benefic dacă găsesc calea corectă de comunicare.Locul de joacă a costat aproximativ 30000 de euro, a fost achitat integral de o firmă privată, și a fost predat spre administrare Primăriei Ploiești.

Viceprimarul Cristian Ganea consideră că” noul mod de abordare a relațiilor cu mediul privat poate duce la multe asemenea investiții private puse la dispoziția comunitații.Apoi, când faci lucruri plăcute pentru copii, satisfacția este și mai mare pentru oricine se implică în acțiuni care să le facă mai frumoasă copilăria”.

Locul de joacă, realizat dupa ultimele standarde de protecție a siguranței copiilor și cu materiale naturale în mare parte, va fi supravegheat și întreținut de Primăria Ploiești. Oaza de relaxare si joacă, pentru cei care reprezintă viitorul Ploieștiului, va fi deschisă zilnic de dimineața până seara.

Articolul precedentIncendiu puternic la Măgurele în Prahova! Trei locuințe au luat foc
Articolul următorVa fi introdusă canalizare în două cartiere mărginașe ale Ploieștiului. Când încep lucrările