O tânără de 15 ani, din comuna Dumbrava, a fost dată dispărută de mama sa la postul de poliție din Valea Călugărească. IJP Prahova a emis un comunicat privind dispariția minorei, precizând că nu există nicio fotografie cu aceasta.

Provenind dintr-o familie cu posibilități modeste, fata nu are nici măcar carte de identitate.

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Șerban Denisa, în vârstă de 15 ani a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din Dumbrava și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înalțime 1.65 m, păr vopsit de culoare roșie de lungime medie, greutate 45 de kg, nu prezintă cicatrici sau semne particulare, constituție astenică, ten deschis, nu purta cercei.

Vestimentație: La data plecării era îmbrăcată cu o geacă din fâș de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare albastru, pantofi sport de culoare alb cu albastru.

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentGabriel Oprea: Nicolae Ciucă e cea mai bună soluție pe care o prezintă astăzi PNL
Articolul următorBilanț coronavirus 21 octombrie: 16.110 cazuri noi și 448 de decese