Jucătorul brazilian Jean Theodoro Sobrinho se desparte de FC Petrolul Ploieşti.

FC Petrolul Ploieşti a trebuit să pună capăt colaborării cu jucătorul brazilian Jean Theodoro Sobrinho, cel care se alăturase echipei ploieștene la începutul perioadei de pregătire din această vară. Motivul pentru care clipul ploieștean a luat  decizia de a încheie, astfel, prematur, contractul cu jucătorul brazilian este acelă că Sobrinho nu poate primi viza medicală din cauza unor probleme de sănătate.

Din motive independente de voinţa clubului, FC Petrolul Ploieşti a trebuit să pună capăt colaborării cu jucătorul brazilian Jean Theodoro Sobrinho, cel care se alăturase echipei ploieștene la începutul perioadei de pregătire din această vară.

De precizat faptul că, în momentul sosirii la Ploieşti, Jean Theodoro a efectuat un control medical şi o serie de analize specifice care nu au scos în evidenţă probleme de natură medicală. Ulterior, testele parcurse la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti au indicat faptul că fotbalistul brazilian nu poate primi, deocamdată, viza medicală, lucru confirmat, din păcate, şi de investigaţiile amănunţite efectuate, pe parcursul săptămânii trecute, la solicitarea clubului ploieștean, de către un Institut de specialitate din Capitală.

În aceste condiţii şi având în vedere imposibilitatea Institutului Naţional de Medicină Sportivă de a-i acorda, în acest moment, jucătorului viza necesară pentru a-şi continua activitatea sportivă, FC Petrolul Ploieşti a trebuit să încheie, astfel, prematur, contractul cu Jean Theodoro Sobrinho.

Petrolul Ploiești va căuta, în continuare, să acopere locul lăsat gol, în acest moment, în lotul „galben-albştrilor”, în perspectiva viitorului sezon competiţional.

Articolul precedentFOTO Un TIR și o autoutilitară care transporta oi, implicate într-un accident la Ariceștii Rahtivani
Articolul următorAccident rutier la ieșirea din Urlați. Un minor a fost rănit