Jurnalista Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru a participat la marcarea Zilei Naționale a Israelului, acolo unde a avut o întâlnire cu Excelența Sa, Ambasadorul Israelului în România, H.E. Reuven Azar. În lumina provocărilor actuale la nivel global, parteneriatul dintre cele două țări devine tot mai vital, consideră aceasa.

Ana Maria Păcuraru a subliniat importanța sprijinului României pentru Israel, mai ales în lumina conflictului recent cu Palestina. Evenimentul a reunit lideri politici, diplomați și figuri de marcă din lumea culturală, evidențiind legăturile strânse dintre cele două națiuni.

Această ceremonie nu a fost doar un simplu act de celebrare, ci și o demonstrație de unitate și sprijin reciproc. Prin acest eveniment, România a transmis un mesaj puternic de solidaritate în fața provocărilor internaționale.

Realitatea PLUS este un partener de nădejde și susține cu fermitate Ambasada Israelului și eforturile sale pentru pace și stabilitate.

„În această seară, la Opera Națională a României, avem onoarea de a celebra Ziua Națională a Israelului. Într-un context internațional marcat de provocări și tensiuni, acest eveniment simbolizează prietenia și solidaritatea dintre România și Israel.

Această sărbătoare este un prilej de a reafirma sprijinul României pentru Israel, mai ales acum, în timpul conflictului cu Palestina. Evenimentul reunește personalități de seamă din sfera politică, diplomatică și culturală, subliniind legăturile puternice dintre cele două națiuni.

Programul serii include discursuri de deschidere, susținute de reprezentanți de top ai guvernului român și ambasadorul Israelului, care vor adresa cuvinte de solidaritate și prietenie.

Acest eveniment nu este doar o simplă celebrare, ci și o declarație de unitate și sprijin reciproc. România își arată astfel aprecierea și susținerea față de Israel, trimițând un mesaj puternic de solidaritate în fața provocărilor internaționale.

Vă invităm să participați la acest eveniment deosebit și să luați parte la o seară de celebrare, solidaritate și prietenie. Împreună, construim un viitor mai bun pentru toate națiunile noastre”, a spus Ana Maria Păcuraru.

Imagine

Imagine

 
 
Articolul precedentȚinta electorală a lui George Simion: „Mi-am propus să scot cu un europarlamentar în plus față de PSD”
Articolul următorCristian Terheș: „Pentru echilibrarea vocilor din Parlamentul European este nevoie de cât mai mulți membri AUR”