Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează, la Buşteni, o nouă ediţie a Galelor teatrului studenţesc “Seri în lumea Thaliei”. Evenimentul are loc în perioada 10-12 octombrie la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni

Aflată la cea de-a XV-a ediţie, manifestarea are ca parteneri Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Primăria orașului Bușteni, Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni și Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești. Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei” sunt adresate formaţiilor studenţești de teatru.

Spectacolul- concurs din acest an are ca motto „Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual închinat fiinţei, lumii, semenului nostru”, programul manifestărilor fiind următorul:
– 10 octombrie, ora 19.30, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni – prezentarea piesei „Auto. Parcă nu îţi mai e ruşine cu tatuajele tale”, de George Lucian Ciobanu, prezentată de trupa de teatru „Bacteria H” a Casei de Cultură a Studenților Brașov;

– 11 octombrie, ora 18.00, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni: spectacolul „Via animae sau calea unui nou-născut”, prezentat de Teatrul Liber Imago” al Casei de Cultură a Studenților Cluj – Napoca; spectacolul „Hangiţa” de Carlo Goldoni, prezentat de Teatrul Studențesc „Moft” al Casei de Cultură a Studenților Ploiești;

– 12 octombrie, ora 18.00, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni: spectacolul „Maestrul” de Eugene Ionesco, prezentat de formația de teatru „Skepsis” a Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia, urmat de un program artistic prezentat de soliștii și actorii Teatrului Studențesc „Moft” al C.C.S. Ploiești.

Tot sâmbătă, 12 octombrie va avea loc şi festivitatea de premiere a Galelor Teatrului Studențesc „Seri în lumea Thaliei”.

Articolul precedentTrei cartiere din Ploiești, fără apă caldă și căldură
Articolul următorUn bărbat a rămas blocat, timp de trei ore, într-o mlaștină la Plopeni
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.