Echipele Petrolul, Dinamo, Steaua și Naționala Artiștilor vor fi protagonistele unui nou eveniment ”marca Adrian Troscenco” la Sala ”Olimpia” din Ploiești, programat vineri, de la orele 13,00!

După succesul de acum un an, cu același eveniment – ”Legenda Lupilor”, creat în jurul fostului petrolist Daniel Chiriță, și de această dată se va păstra ”aceeași rețetă” – fotbal de calitate, cu jucători care au îmbrăcat tricoul Naționalei, cu foste glorii petroliste din Generația 1995, care a câștigat Cupa României, plus cunoscuta rivalitate Dinamo – Steaua, dar și cu artiști consacrați care fac parte din cea mai ”exotică” și spectaculoasă Națională, campioană mondială, astfel că spectacolul fotbalistic este garantat!

Daniel Chiriță  nu a abandonat încă fotbalul, jucând și acum, la vârsat de 45 de ani, în echipa sa- Petrolul 95, echipă care evoluează în campionatul județean, în Liga A

Articolul precedentCrimă la Pucheni Mari! Un prahovean a anunțat la 112 că și-a ucis tatăl!
Articolul următorCei trei minori dispăruți dintr-un centru de plasament de la Câmpina au fost găsiți
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.