Fostul campion mondial la box Leonard Doroftei şi-a vândut casa din Ploieşti, Moşul pierzând aproximativ 350.000 de euro, de pe urma tranzacției imobiliare.

Doroftei a decis să plece definitiv din România, în urma problemelor avute cu pub-ul din Ploiești.

“E important că am un job aici. Fac exact ceea ce îmi place. Locuiesc la o stradă distanță de cel mai bun prieten al meu, Adi Diaconu. Am și dat 15 kilograme jos de când am venit în Canada. Acum lucrez la un club de box care aparține unei rude a lui Gigi Becali. Voi reveni în România într-o bună zi. La federație nu am fost dorit. Nu au vrut nici să fiu antrenor la lot. În sală la Nea Titi (n.r. – Titi Tudor supranumit Titi Prosop) intram cu greu”, a declarat Leonard Doroftei pentru Prosport.

Leonard Doroftei a avut o grămadă de probleme cu Primăria Ploieşti.  În 2017, Leonard Doroftei a fost înstiințat de autoritățile locale că trebuie să părăsească spațiul din centrul orașului, acolo unde avea PUB-ul în care a investit o mare parte dintre banii câștigați în cariera de sportiv, deoarece clădirea era clasată cu risc seismic ridicat.

În acest context, “Moșu” a fost nevoit să își mute barul într-un spațiu de lângă stadionul “Ilie Oană”, însă profitul a scăzut dramatic.

 

Articolul precedentTrafic restricționat pe DN 1, la Posada, din cauza unui TIR
Articolul următorNoi amănunte legate de explozia din Valea Călugărească. Victima a suferit arsuri de gradul III pe aproximativ 50% suprafață corporală fiind transportat la spital
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.