Lucrări de extindere a rețelei de canalizare în cartierului Buna Vestire din Ploiești.
Lucrări de extindere a rețelei de canalizare în cartierului Buna Vestire din Ploiești (FOTO cu caracter ilustrativ)

Lucrări de extindere a rețelei de canalizare în cartierul Buna Vestire din Ploiești. Locatarii de pe străzile Plevnei, Spătari, Alexandru cel Bun, Prut, Petru Mușat, Sudorului, Lupeni și Soveja din Ploiești vor fi racordați, în sfârșit, la sistemul de nalizare.  Primăria Municipiului Ploiești demarează, începând din data de 9 iulie 2018, lucrări în ceea ce pirvește  extinderea rețelei de canalizare.

Lucrări de extindere a rețelei de canalizare în cartierului Buna Vestire. Primăria Municipiului Ploiești demarează, începând din data de 9 iulie 2018, lucrări în ceea ce pirvește  extinderea rețelei de canalizare, inclusiv racorduri de canalizare pentru locuitorii cartierului Buna Vestire, pe străzile: Plevnei, Spătari, Alexandru cel Bun, Prut, Petru Mușat, Sudorului, Lupeni, Soveja.

Lucrările vor fi executate de Asocierea S.C.Alpenside SRL-S.C.Straco Grup SRL-S.C.Marconstruct Impex SRL, în baza acordului-cadru având ca obiect “Extindere rețele subterane în municipiul Ploiești”.

Având în vedere complexitatea lucrărilor care se vor realiza, municipalitatea roagă cetățenii ca partea carosabilă să fie eliberată de autoturismele parcate în zonă, astfel încât să poată fi asigurat accesul utilajelor pe amplasamentul lucrării.

 

Citește și:

Lucrări de extindere a rețelei de canalizare pe o stradă din Ploiești

Articolul precedentSuper concert Iris, Vița de Vie și Luna Amară la Ploieşti în cadrul Festivalului “Ploiești Târg Domnesc”. Programul complet
Articolul următorAccident straniu pe autostrada A3. Patru mașini avariate de o bară metalică!