Penitenciarul de Femei de la Târgșor, jud. Prahova, unde se află și fostul ministru Elena Udrea, s-ar confrunta cu o criză medicală. Mai multe deținute ar fi acuzat apariția unei erupții pe corp, ca urmare a produselor alimentar consumate de la cantina penitenciarului.

Informația a fost publicată de stiripesurse.ro, care citează surse judiciare ce fac referire la un număr mare de deținute ce s-ar confruntat cu această problemă medicală după ce ar fi consumat mâncăruri gătite în care ar fi fost puse legume alterate.

Unele dintre femei s-ar fi prezentat la infirmerie pentru tratament după ce bubele acestora de pe corp ar fi  erupt, fiind fost pansate de către medicii unității de penitenciar.

Aceleași surse susțin, pentru site-ul amintit că în urmă cu patru ani la Târgșor ar mai fi fost o situație de genul acesta când unitatea ar fi primit „brânză alterată”.

Se pare că Elena Udrea nu s-ar afla printre paciente, unul dintre motive fiind că fostul demnitar nu ar consuma nimic din ce se servește de la cantina unității, ci numai din pachetele primite de acasă sau din ce își cumpără de la magazin.

Sursa: Realitatea de Prahova