Marilena Iulia Mărișoiu, ploieșteanca de 34 de ani diagnosticată cu cancer în metastaze, mamă a doi copii mici, are în continuare nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

În ciuda diagnosticului cumplit, pus de medici în urma unor investigații amănunțite , Marilena se simte bine și chiar este optimistă că tratamentul de la clinica din Viena i-ar putea salva viața. Din păcate, tratamentul costă peste 70.000 de euro, iar familia nu are o asemenea sumă.

”În toată această nenorocire, a fost minunat să vedem cum oameni necunoscuți ne ajută. De când am aflat că boala a recidivat m-am înscris pe toate grupurile de facebook pe care le-am găsit unde am distribuit cazul ei. Oamenii au distribuit mai departe, dar ne-au și dat bani în cont. Am strâns 30.000 de euro în acest fel. Am fost plecați la Viena, a facut doua sedinte de kimioterapie cu imunoterapie la clinica AKH care ne-au costat 13.000 de euro.”, povesteşte Gabriel, soţul Marilenei.

Vă reamintim că Marilena are 34 de ani şi doi copii în vârstă de 4 şi de 6 ani….

Donaţiile se pot face în contul:

Marisoiu marilena iulia

RO40 RNCB 0857 0805 7674 0001 BCR
Rncbro codul swift

sau pe Facebook unde a fost deschisă o colectare de fonduri:

De asemenea puteţi lua legătura cu Virgil, soţul Marilenei, la nr de telefon: 0722474743

Articolul precedentCod galben de ceață în Prahova și în alte 25 de județe
Articolul următorTIR răsturnat pe DN1 A, zona Măneciu- Cheia
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.