Meciul de fotbal FC Brasov - Otelul Galati, scor 0-2, etapa 21, liga 1, retur, campionat 2011-2012, desfasurat pe Stadionul Tineretului (Stadionul Silviu Ploesteanu) din Brasov. 18.03.2012

Marius Stan, președintele Petrolului Ploiești, a punctat în cadrul unei conferințe de presă și subiectul ” Mihai Velisar”.

Oficialul clubului Ploieștean a explicat și situația  jucătorului împrumutat la Gaz Metan Mediaș, acolo unde a avut evoluții apreciate, care l-au propulsat în lotul naționalei „U21”.

„La momentul la care am venit aici, Velisar era un fost jucător al Petrolului, dar împrumutat la Buzău, în Liga a 3-a, acolo unde a jucat și nu a jucat! Astfel, nici datele culese de la Buzău nu au dus la concluzia că el trebuia oprit în lot, cu atât mai mult cu cât, în efectivul pe care îl constituiam, era clar că pe poziția de fundaș stânga urmau să fie jucători <<under>>, Țicu și Manolache, ambii componenți ai loturilor naționale. Velisar risca, astfel, să nu joace deloc la noi, iar impresarul său, Bogdan Apostu, ne-a rugat să-l lăsăm să meargă împrumut la Gaz Metan Mediaș. Evident, am zis da! Era șansa lui să joace acolo, fiind și eligibil pentru Liga 1, a profitat de ea, a evoluat foarte bine, a ajuns la lotul de tineret și sper să ajungă mult, mult mai mare! Iar noi, pe lângă cei 15.000 de euro trecuți în contract în cazul unui transfer definitiv, avem și un procent dintr-o viitoare vânzare, de 15%, dar nu mai puțin de 50.000 euro! Încă o dată, îl felicit pe Mihai, a fost șansa lui și a profitat! Dacă rămânea aici, nu avea oportunitatea să joace foarte mult și i se putea termina cariera!”, a precizat Marius Stan.

 

Articolul precedentIPJ Prahova dezminte acuzațiile aduse de polițistul Marian Godină
Articolul următorȘtefan Blănaru : Sunt bucuros pentru faptul că am venit la Petrolul Ploiești. Este un club de tradiție al fotbalului românesc