Marius Stan pleacă de la Petrolul! Actualul preşedinte a făcut anunţul în platoul unei emisiuni de la un post local de televiziune, scrie realitateasportivă.net.

“Indiferent cum se termină acest sezon, chiar dacă Petrolul promovează (și o să promoveze!), sunt decis să părăsesc gruparea și să-mi văd de viață! Nu este o decizie luată la cald, este hotărârea mea și veți vedea că o voi respecta!”,  este declaraţia lui Marius Stan care nu lasă loc de interpretări.

Recent, oficialul petrolist a fost în centrul unui episod neplăcut. S-a întâmplat după meciul cu Sănătatea Cluj, din Cupa României. Atunci, Marius Stan, care le promisese jucătorilor anumite prime înaintea partidei, a fost contrazis de Mădălin Mihailovici chiar în faţa întregului grup de jucători. S-a întâmplat chiar după următoarea partidă, cea cu Concordia Chiajna, de la Ploieşti.

Conform surselor noastre, Marius Stan este într-un conflict deschis cu oamenii lui Mădălin Mihailovici rămaşi în clubul Petrolul, printre care Cristi Vlad, fostul preşedinte al clubului, şi Tavi Grigore, vicepreşedintele Petrolului.

Articolul precedentLa Azuga funcţionează tunurile de zăpadă!
Articolul următorAtenţie! Toate cele 315 sirene din Prahova vor fi acţionate simultan
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.