Maternitatea din Ploiești va fi extinsă cu bani europeni! În acest context, Consiliul Județean Prahova a depus în vederea finanțării din fonduri Europene nerambursabile, proiectul cu titlul ”Extinderea, reabilitarea și modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului de Obstretică și Ginecologie Ploiești”.

Obiectivul general al proiectului propus îl constituie creșterea accesibilității serviciilor de sănătate a populației din județul Prahova prin asigurarea de servicii medical complexe în regim ambulatoriu care intră în categoria serviciilor esențiale pentru populație.

Inițiativa vine în contextul în care autoritățile au observat faptul că activitatea nu se desfășoară în condiții optime. Concret vorbim despre spațiile mici, circuitele funcționale nu corespund normelor în vigoare și despre dotările învechite.

Lucrările propuse vor asigura condițiile optime de desfășurate a activității medicale din cadrul Ambulatoriului Integrat, crearea unui flux medical bine conceput, care să fluidizeze activitatea medicală specific ambulatoriului și a serviciilor specific investigațiilor, reducerea timpului de așteptare, precum și reducerea numărului de redirecționări ale pacienților.

Articolul precedentATENȚIE, șoferi! Polei pe toate șoselele din Prahova!
Articolul următorTârgul de Crăciun organizat de elevii de la Colegiul Național I.L. Caragiale, un real succes