Se împlinesc 4 ani de la dispariția misterioasă, în zona Cheia din Prahova, a milionarului kuweitian Mohamed Al-Baghli, în vârstă de 79 de ani.

Familia îl caută și acum și oferă o recompensă uriașă pentru orice informație concretă, care ar putea duce la aflarea adevărului. Autoritățile susțin însă, că au făcut tot ce au putut pentru a-l găsi. Rudele au publicat, în mediul virtual, un documentar despre această dispariție.

Misterioasa dispariție a lui Mohamad Albaghli a iscat vâlvă și în Kuweit unde televiziunile au relatat cazul pe larg. Bărbatul a fost înalt funcționar la Ministerul Comerţului şi Industriei. Apoi, împreună cu familia, s-a lansat în afaceri cu petrol. Unul dintre fii lui este în aceste zile în România pentru a verifica stadiul anchetei.

Hamad Albachli, fiul lui Mohamad Albaghli: ”Dosarul încă este deschis. La început autoritățile din România au depus eforturi mari în acest caz și le mulțumim, dar cu trecerea timpului acest efort s-a diminuat. S-a ajuns la un impas. Autoritățile din Kuweit păstrează legătura cu Ministerul de Interne, cel de Externe și cu Ambasada Statului Kuweit”.

Familia lui Mohamed Albaghli oferă o recompensă record pentru România celor care dețin informații despre strania dispariție a bătrânului. În plus, băieţii omului de afaceri au realizat un documentar despre ancheta desfășurată de autoritățile din România.

Dacă în cele din urmă milionarul va fi declarat mort, o treime din averea lui va reveni celor menționați în testament, posbil cei 8 copii ai lui. Restul va intra în posesia statului Kuweitian, care va folosi banii, în principal, pentru acte de caritate.

Articolul precedentCazul de la Caracal și rețeaua infracțională de la groapa de gunoi Glina , sub supravegherea Interpol
Articolul următorFemeia și copilul ei de 2 ani, dați dispăruți în Prahova, au fost găsiți
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.