Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului, vine la Ploieşti pentru a verifica situaţia Clubului Sportiv Petrolul, situaţie prezentată de media în aceste zile.

Stroe vine la Ploieşti după ce, luni 2 decembrie, corpul de control al ministrului a verificat situaţia clubului.

Problemele clubului au început în urmă cu aproximativ 10 ani când ministerul a cedat clădirea Primăriei Ploieşti, dar terenul de sub imobil a rămas în proprietatea statului român.

Hotărârea de Guvern din 2009 prevedea că, dacă în doi ani nu se fac lucrări de modernizare, clădirea să revină la MTS. Lucrări de modernizare nu s-au făcut, dar clădirea este în continuare în administrarea Primăriei.

Peste 400 de sportivi, seniori şi juniori, îşi desfăşoară activitatea la clubul sportiv, 200 dintre aceştia fiind legitimaţi şi participând în competiţii naţionale şi internaţionale.

Ministrul Ionuţ Stroe nu ar trebui să fie străin de problemele din sportul prahovean. Liberalul este căsătorit cu o câmpineancă, iar naşul de cununie al ministrului este Andrei Volosevici, fostul primar al Ploieştiului.

 

Imagine

Articolul precedentAtenţie! Toate cele 315 sirene din Prahova vor fi acţionate simultan
Articolul următorHAOS pe mai multe drumuri din România din cauza zăpezii
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.