Poliţia Română a anunţat că adolescenta în vârstă de 15 ani, din Deva, care a plecat  la o prietenă din Ploieşti, a fost găsită în comuna Olari din județul Dâmboviţa.

Surse din anchetă, au povestit că fata îşi minţise părinţii că pleacă la o prietenă, dar în realitate a mers la…iubitul său în vârstă de 23 de ani, pe care îl cunoscuse pe reţelele de socializare.

Conform Poliţiei, fata, care se afla în urmărire națională și internațională a fost depistată, joi seară, la locuința unui tânăr în vârstă de 23 de ani (cu care se pare că avea o relaţie) şi a declarat că nu a fost victimă a niciunei infracţiuni.

Ştefania, împreună cu tânărul de 23 de ani şi cu un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani (prietenul tânărului), a ajuns de bună voie în localitatea unde a fost găsită, folosind mijloace de transport în comun.

Minora şi cei doi dâmboviţeni au fost conduşi la sediul Poliției Orașului Moreni, pentru a fi audiaţi în vederea stabilirii stării de fapt și a tuturor împrejurărilor dispariției.

Ulterior, o escortă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Deva   s-a deplasat la sediul Poliției Orașului Moreni pentru a prelua minora, care a fost introdusă  în Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă Deva (fiind informaţi şi reprezentanţii D.G.A.S.P. Hunedoara).

Activitățile investigative și de cercetare întreprinse în vederea depistării minorei au fost realizate atât de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, cât cu sprijinul poliţiştilor I.P.J. Prahova şi I.P.J. Dâmboviţa, ai Biroului de Analiza Informaţiilor Hunedoara și ai Biroului de Investigaţii Criminale Deva şi au fost coordonate de ofiţeri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale (I.G.P.R.).

 

Articolul precedentWireless gratuit pentru cinci comune din Prahova
Articolul următorAutobuzele de pe traseul 22/22b nu vor mai merge până la intrarea în Selgros
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.