Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a a hotărât, joi, înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţia de procuror, ca urmare a aplicării sancţiunii disciplinare constând în excluderea din magistratură, a lui Mircea Negulescu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, în prezent suspendat din funcţie.

Pe 8 aprilie, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, prin hotărâre definitivă, în complet de cinci judecători, excluderea din magistratură a lui Mircea Negulescu, fost procuror al DNA Ploiești.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii hotărâse, pe 30 ianuarie 2018, excluderea din magistratură a lui Mircea Negulescu. Decizia ÎCCJ a fost răspunsul definitiv al Instanței Supreme la contestația formulată de procuror față de sancțiunea dictată de CSM.

Articolul precedentVioara Stradivarius Elder-Voicu se aude din nou la Ploiesti
Articolul următorCinci turiști germani, rătăciți în munții Bucegi. Aceștia au fost salvați | VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.