Programul dedicat Zilei Imnului Național a fost modificat la Ploiești, din respect și compasiune față de familiile aflate în suferință, în contextul crimelor de la Caracal, a anunțat Primăria Ploiești.

Conducerea municipalității ploieștene și reprezentanții Garnizoanei Ploiești, Instituției Prefectului Județul Prahova și ai Consiliului Județean Prahova au stabilit, de comun acord, limitarea ceremonialului dedicat celebrării Zilei Imnului Național.

Ziua Imnului Național a fost marcată, luni, în municipiul Ploiești, începând cu ora 10.00, pe esplanada Palatului Administrativ.

În cadrul manifestării, s-a menținut un moment de reculegere în memoria celor două adolescente ucise la Caracal.

Bărbatul suspectat de uciderea celor două tinere, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, ieri, faptele. Acesta a fost acuzat inițial de trafic de persoane și viol, cercetările fiind extinse în contextul noilor declarații ale criminalului.

Articolul precedentCopil la volan, pe DN 1 la Bărcănești. Ce a pățit șoferul care a sunat la 112
Articolul următorPloiești: Rechizite și ghiozdane pentru elevii din clasa I
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.