UPDATE- La ora 18.30, IJP Prahova anunță că se circulă în coloană de la km 123+500m(gara Sinaia) până la Bușteni pe directia către Brașov.
Coloane de auto si pe sensul spre București, de la Predeal km 147 până în Bușteni km 132. Se acționează pentru fluidizare.

UPDATE – Traficul este normal pe sensul spre Brașov, la Comarnic, dar pe sensul spre Capitală Poliția anunță în continuare, la 17.45, coloană de mașini de la Predeal până la Bușteni și de la km 123 pana la Busteni pe sensul de mera către Brașov.

UPDATE- La ora 16.30, IJP Prahova anunță că pe DN 1, în zona montană, traficul este intens în ambele direcții. Coloanele de autoturisme țin de la km 101 până în Comarnic, de la km 121 (Sinaia) până la km 131 (Bușteni), dar și de la km 132 (Bușteni) până la km 147 (Predeal). Se acționează pentru fluidizare.

Traficul este intens pe ambele sensuri, pe DN1. Sunt coloane de mașini de câțiva kilometri, de la km 99 până la intrarea în Comarnic, de la km 119 (Sinaia) până la km 131 (Bușteni), dar și între km 132 și km 147, mai exact pe tronsonul Predeal – Bușteni, informează IJP, reprezentanții Inspectoratului anunțând că în zonă se acționează pentru fluidizare.

Și pe DN 1A este aglomerație. Pe ruta recomandată, de obicei, ca alternativă pentru șoferii care se îndreaptă spre București se circulă cu doar 30-40 km/oră, mai anunță Poliția Prahova.

Cei care se îndreaptă spre Capitală stau în coloană și la intrare în Comarnic, mai anunță Poliția Prahova.

Articolul precedentAccident la Sinaia. Trei mașini implicate. Trafic restricționat pe DN1
Articolul următorSinaia: Familie cu un copil, înzăpezită pe drumul spre Stâna Regală | FOTO& VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.