Noi amănunte în cazul șocant de la Ploiești, în care o adolescentă în vârstă de 17 ani a căzut dintr-un autobuz care circula pe traseul 2, în timpul mersului. Tânăra se afla pe bancheta din spate a autobuzului, când geamul s-a rupt, efectiv, iar fata a căzut pe carosabil.

Reprezentanţii societății Transport Călători Express SA, societatea care asigură transportul în comun în oraș și la care acționar majoritar este Consiliul Local Ploiești, au două ipoteze în acest caz.

Prima, tânăra ar fi fost împinsă foarte tare şi a căzut cu tot cu geam. Aşa s-ar explica şi faptul că fetele care o însoţeau, ar fi dispărut imediat de la locul accidentului. A doua ipoteză este legată de lucrările superficiale făcute de firma de reparaţii în urmă cu câteva luni, chiar la geamul respectiv.

Vă reamintim faptul că fata a suferit mai multe traumatisme, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

În cauză a fost intocmit un dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru vatamare corporala din culpă.

Nu este primul incident în care sunt implicate autobuzele TCE. În ultima perioadă, mai multe vehicule vechi s-au rupt în timpul mersului sau s-au defectat nemaiputând fi reparate. De altfel, 90%din parcul auto al TCE ar trebui casat.

Articolul precedentDNA cere revocarea lui Onea și încetarea activității a trei procurori de la Ploiești
Articolul următorTCE Ploiești a pierdut eșalonarea datoriilor la ANAF. Primarul Dobre: Era datoria managementului societăţii să facă o prioritizare a cheltuielilor