Un bărbat de 64 de ani  din localitatea prahoveană Bătrâni a fost găsit decedat în zona  casei vecinului său, după ce a  incendiat-o!

“Aseară, in jurul orei 21.46 pompierii au fost solicitați sa intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulară din localitatea Bătrâni.

În urma recunoașterii, a fost găsit un bărbat de 64 de ani, decedat. Cauza probabilă (a incendiului – n.r.): folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul“, se arată într-un comunicat al ISU Prahova.

Potrivit unor surse din rândul anchetei, se pare că  cei doi vecini mai avuseseră dispute în trecut, iar marți seară s-ar fi certat din cauza unei căpițe de fân pe care unul dintre ei ar fi pus-o lângă casa celuilalt. Astfel, bărbatul de 64 de ani, dorind să se răzbune, s-ar fi urcat pe o anexă comună a celor două proprietăți, care este lipită de cele două case, și a stropit cu produs petrolier acoperișul imobilului, după care ar fi dat foc cu bricheta.

Proprietarul casei învecinate, în vârstă de 53 de ani, a venit să stingă incendiul, a observat că vecinul său era decedat și a anunțat autoritățile.

Trupul bărbatului decedat nu a suferit deloc arsuri, fiind găsit intact și fără urme de violență.  Cauza decesului va fi stabilită în urma necropsie. Se cunoaște faptul că bărbatul suferea de diabet.

Poliția a deschis dosar penal pentru distruge.

Articolul precedentBărbat decedat într-un incendiu la Bătrâni. Focul pus intenţionat
Articolul următorVIDEO – Anchetă DIICOT Ploiești într-un dosar de fraudă informatică. Metoda inedită prin care doi bărbați au furat banii din conturile unor persoane, folosindu-se de numerele lor de telefon