Noi detalii ies la iveală cu privire la crima oribilă care a avut loc la Albești – Paleologu. Bărbatul bănuit că și-ar fi ucis tatăl, cu mai multe lovituri în zona pieptului, se pare că avea probleme psihice.

Potrivit unor surse, acesta fusese externat din spital în luna septembrie.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, acuzat că și-ar fi ucis tatăl cu mai multe lovituri în zona pieptului, nu este cunoscut cu antecedente penale, iar cunoscuții acestuia nu l-au descris drept o persoană agresivă.

Bărbatul, potrivit unor surse, a fost externat din spital în luna septembrie, dată la care ar fi acuzat afecțiuni psihice.

Momentan nu se cunoaște însă motivul pentru care bărbatul acuzat de oribila crimă a recurs la acest gest.

Reamintim faptul că polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați, în data de 23 octombrie, în jurul orei 02.00, de către un bărbat, din comuna Albești – Paleologu, despre faptul că fratele său și-ar fi înjunghiat tatăl. Victima a fost găsită decedată.

IPJ Prahova a anunțat că „bărbatul bănuit, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat de polițiști, fiind în custodia acestora, în vederea audierii și dispunerii unei măsuri preventive”.

„Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și violență în familie”, a mai precizat IPJ Prahova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAccident pe DN 1, la Sinaia. Doi minori şi o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 23 octombrie 2021