Spitalul Județean de Urgență Ploiești are noi directori. Consiliul de Adminstrație a unității medicale a desemnat trei directori interimari, iar dispoziția de numire a fost semnată deja de către Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova

Director medical interimar a fost numit dr. Dan Mihalache, șeful Blocului Operator de la Spitalul Județean, unul dintre cei mai buni chirurgi din unitatea medicală.

Mircea Nițescu, asistent principal la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, a fost numit director de Îngrijiri, iar funcția de director Financiar – Contabil va fi ocupată de ec. Mihaela Băjean, fostul șef Serviciu Financiar Contabil.

Articolul precedentPrimăria Ploiești, acord cu Veolia. Primarul Dobre: Nu se vor opri apa caldă şi căldura de la 1 mai aşa cum susțineau consilierii locali PSD – ALDE
Articolul următorVIDEO Autobuzele teoretic noi de la Ploieşti- maşini de fum!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.