Noi pași pentru demararea lucrărilor la Platoul Halelor Centrale din Ploiești! Viceprimarul George Pană dorește să ceară sprijinul Guvernului României în ceea ce privește emiterea unei Hotărâri prin care Piața Centrală să fie declarată ca fiind de utilitate publică.

 

Noi pași pentru demararea lucrărilor la Platoul Halelor Centrale din Ploiești!

Conducera Primăriei Ploiești a făcut noi pași pentru demararea lucrărilor la Platoul Halelor Centrale din Ploiești! Viceprimarul George Pană dorește să ceară sprijinul Guvernului României în ceea ce privește emiterea unei Hotărâri prin care Piața Centrală să fie declarată ca fiind de utilitate publică.

Drept urmare, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Ploiești care va avea loc luni se va dezbate un proiect de HCL în acest sens.

Conform viceprimarului George Pană, declararea de utilitate publică a Platoului Halelor Centrale este necesară pentru a putea fi demarate lucrări de construcție a unei noi piețe.

Vă reamintim faptul că în acest moment proiectul de reconstrucție a Platoului Halelor Centrale este blocat din cauza unui comerciant care are în concesiune o bucată de teren din interiorul pieței și care nu vrea să se mute.

Reconstrucția Platoului Halelor Centrale este necesară după ce Inspectoratul De Stat în Construcții a încadrat Piaţa Centrală în clasa de rism seismic I.

Articolul precedentPercheziții în Prahova la persoane băunite de trafic de droguri | VIDEO
Articolul următorZilele Ploieștiului închide mai multe străzi din municipiu și deviază traseele TCE