Din cauza restanţelor mari acumulate de administraţia locală la plata facturilor, Electrica lasă Primăria Ploieşti fără curent pentru iluminatul public.

Cu datorii mari la Electrica şi un buget extrem de sărac pentru susţinerea cheltuielilor cu serviciile de utilitate publică, Primăria Ploieşti riscă să rămână fără iluminat stradal. Furnizorul a notificat zilele trecute administraţia locală, pentru a treia oară, avertizând că va sista alimentarea. Autorităţile au cerut o păsuire până spre finalul acestei luni, în speranţa unei rectificări bugetare. Dacă nu se găsesc bani, Electrica ar putea să taie curentul undeva pe 30 iulie.

Reprezentanţii Primăriei Ploieşti au confirmat că au primit, zilele trecute, o nouă notificare cu privire la întreruperea alimentării, din cauza datoriilor mari acumulate, undeva de ordinul sutelor de mii de lei. La unul dintre ultimele calcule, spre exemplu, Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti vorbea despre o restanţă de 650.000 de lei, partea din ea “rostogolită” din toamna lui 2018.

Articolul precedentAutoritățile, în alertă! Noi focare de pestă porcină în Prahova
Articolul următorDeputatul Răzvan Prișcă, reacție în scandalul mutării Ambasadei României de la Tel-Aviv
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.