Tentativă de suicid la Ploiești. Victima s-a ales cu arsuri de gradul I și II, pe 20 – 25% din suprafața corpului și a necesitat transferul la un spital din București.

Se pare că femeia, în vârstă de 76 de ani, nu ar fi la prima tentativă de suicid, pe fondul unei depresii. Ieri, a încercat iar să se sinucidă.

Femeia ar fi ieșit în curtea locuinței, și-ar fi turnat pe ea spirt medicinal, iar ce a urmat a fost cumplit. Flăcările i-au provocat mai multe arsuri pe corp, în zona toracelui și în regiunea cervicală.

O persoană a sunat la 112 și a povestit ce s-a întâmplat. Femeia a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată, inițial, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești

Pentru că prezenta arsuri de gradul I și II, pe 20 – 25% din suprafața corpului, femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arși din București pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Articolul precedentVIDEO| Incendiu violent la o fermă din Prahova. Au ars 100 tone de baloți din paie
Articolul următorAu apărut noi focare confirmate de pestă porcină în Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.