Criza gunoiului la Ploiești se prelungește. Ședința ADI Deșeuri a fost nestatutară din lipsă de cvorum. Din 36 de unități administrative care fac parte din ADI Deșeuri, la ședință au participat doar 20.

Ședința a fost considerată nestatutară, motiv pentru care singurul lucru aprobat a fost stabilirea datei pentru o nouă întâlnire, respectiv 5 august, ora 11.00.

Tema ședinței programate a fost luarea unei decizii privind propunerea de reziliere a contractului cu Rosal, operator care operează în zona 2- 6, care include 36 de localități, printre care și Ploieștiul.

Cum în municipiu situația gunoaielor s-a agravat, primarul Adrian Dobre a facut apel la primarii prezenți sa dea dovadă de solidaritate, având în vedere situația din oras.

Articolul precedentScandal al diplomelor false la Primăria Ploieşti. Mai mulţi şefi sunt bănuiţi că au falsificat diplomele de studii pentru salarii mai mari
Articolul următorDoi frați de 9 și 14 ani, înecați într-un canal de irigații la Conduratu, comuna Baba Ana
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.