Patru curse de trap vor avea loc în cadrul reuniunii hipice din acest weekend de pe Hipodromul Ploieşti. Reuniunea de sâmbătă este cea amânată, la finalul săptămânii trecute, din cauza virozei care a afectat bună parte din efectivul de cai de pe Hipodrom.

Evenimentul va avea  loc sâmbătă, 2 noiembrie, cu începere de la ora 10.30.

Organizatorii au anunţat că  nu se va ţine şi principala cursă a evenimentului, „Criteriul de Fond”, întrucât proprietarii au evitat să-şi înscrie caii într-o cursă de anduranţă atât de importantă, imediat după o perioadă în care trăpaşii nu s-au putut antrena la capacitate maximă.

Totuşi, trebuie spus că se are în vedere organizarea „Criteriului de Fond” într-una dintre celelalte trei reuniuni care au mai rămas de susţinut până la sfârşitul anului.

Reuniunea de sâmbătă va avea, prin urmare, patru curse în program, începând cu ora 10.30, atunci când se va ţine Premiul Ordonat II. Va urma, la ora 10.55, Premiul Olimp – Fortuna Gold, apoi Premiul Ortoza (ora 11.20) şi, în încheiere, Premiul Orologiu (ora 11.45).

Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe gratuit cu poneiul în spaţiul special amenajat între cele două tribune, iar organizatorii au pregătit şi un concurs cu premii surpriză pentru spectatori.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Articolul precedentTensiuni în organizația PNL Breaza!
Articolul următorColegiul Național ”Ion Luca Caragiale”, 155 de ani de excelență. Două săptămâni de evenimente
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.