Prahova Ploieşti a reuşit o nouă victorie, închizând asfel gura scepticilor care prognozau că noua echipă va ocupa coada clasamentului, fiind o trupă formată în doar câteva zile, din tineri fără prea multă experienţă în meciurile de seniori.

Tinerii fotbalişti au reuşit să învingă Vulturul Zănoaga cu scorul de 2-1, deşi au avut foarte multe ocazii. Pe o ploaie torenţială, echipa lui Adrian Teodorescu a reuşit să obţină trei puncte care i-au urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii C , la numai două puncte de prima clasată.

Echipa este patronată de omul de fotbal Adrian Teodorescu, singurul din România care a prognozat victoria lui Răzvan Burleanu pentru șefia FRF.

Etapa viitoare, Prahova Ploieşti joacă în deplasare la Viitorul Fulga, iar o victorie i-ar putea aduce pe locul 1 în clasament.

Articolul precedentVIDEO Din nou, grevă la SGU Ploiești!
Articolul următorCrește cota de vânătoare a mistreților din cauza pestei porcine. În Prahova a fost suplimentată cu 45%
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.