Un accident deosebit de grav a avut loc, duminică seara în Munții Bucegi. O persoană a murit după ce ar fi căzut de la aproximativ 100 de metri, în zona Vâlcelul Policandrului. Salvamontiștii au ajuns la fața locului și au confirmat decesul persoanei.

“Salvatorii montani au ajuns la locul producerii evenimentului nefericit  și confirmă că victima nu este în viață. Acum o să coboare cu cele trei persoane ce însoțeau victima.

Accident deosebit de grav în Bucegi. Persoană căzută din Brana aeriană aprox. 100 m. O echipă de prim răspuns se îndreaptă spre Vâlcelul Policandrului. Echipa de suport este pregătită de intervenție. Din informațiile primite de la persoanele care însoțeau victima, aceasta nu ar mai fi în viață. Dacă salvatorii montani din echipa de prim răspuns confirmă, acțiunea de recuperare a corpului victimei se va desfășura în cursul zilei de mâine”, se arată într-un comunicat al celor de la Salvamont Prahova.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentLudovic Orban, verdict dur despre Klaus Iohannis: “Nu își termină mandatul” – Toate formațiunile politice vor vota suspendarea președintelui
Articolul următorEliminare pentru rasism în meciul Astra Giurgiu-ACS Petrolul 52