Veolia a emis un comunicat de presă în care anunță că analizaează oportunitatea colaborării viitoare cu FC Petrolul Ploiești! 

Comunicatul Veolia România:

“Finalul anului competițional 2018-2019 a poziționat echipa FC Petrolul Ploiești pe locul 4 al ligii secunde, ceea ce a împiedicat atingerea obiectivului declarat la începutul Campionatului de Fotbal: accederea în Liga I.

Partenerul Finanțator a asigurat, așa cum a promis încă de la început, resursele, know-how-ul și experiența de business, pentru a putea continua construcția acestui proiect și a putea ținti către Liga I de fotbal.

Pe parcursul acestui an, Partenerul Finanțator a avut o abordare democratică în care Managementul Clubului și Echipa Tehnică au avut libertatea firească de a-și asuma și îndeplini rolurile definite în conducerea echipei spre obiectivul declarat.

Din păcate, performanța slabă a echipei, dar și cedarea la diferitele presiuni care au dus la activarea a 4 antrenori pe parcusul anulului competițional 2018-2019, situează astăzi echipa în același punct în care se afla în toamna anului trecut.

După insuccesul atingerii obiectivului, ne aflăm într-un moment de analiză și evaluare a perspectivelor viitoare în ceea ce privește colaborarea noastră cu FC Petrolul. Analiza va include atât activitatea Managementului Clubului cât și performanțele staff-ului tehnic, care împreună sunt, de fiecare dată, motorul evoluției unui proiect fotbalistic de succes.

Principiile proiectelor în care compania noastră se asociază sunt întotdeauna ghidate de etică și transparență. Desfășurarea lor are întotdeauna la bază o activitate susținută de management real și performant, ce trebuie conștientizat, asumat și îndeplinit de către toate părțile implicate, în limita rolului fiecăreia dintre acestea.

Veolia România “

Articolul precedentDezastrul lăsat de viituri în Prahova, prin ochii localnicilor | VIDEO
Articolul următorVulpile din Prahova, vaccinate antirabic prin momeli aeriene