amenzi pentru soferii care vorbesc la telefon

Șofatul sub influența alcoolului devine sport de performanță printre prahoveni. Într-o singură de zi, polițiștii au depistat nu mai puțin de șapte astfel de cazuri, dintre care trei în Ploiești, iar patru pe drumurile naționale care tranziteaza județul.

“Polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești au acționat pentru identificarea perpsoanelor care conduc pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Au aplicat zece sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.190 lei și au reținut patru permise de conducere (trei pentru conducere sub influența alcoolului – contravenții). Și polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au reținut ieri 6 permise de conducere, 4 dintre acestea fiind pentru alcool la volan (contravenție). De asemenea, au aplicat 77 de sancțiuni contravenționale, 35 dintre acestea fiind pentru abateri de la regimul legal de viteză”, a anunțat IJP Prahova.

Și agenți din cadrul Poliției orașului Breaza au organizat și executat, luni, o acțiune ce a avut ca scop prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Au controlat 26 de autovehicule și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.915 lei. De asemenea, au reținut și un permis de conducere, în urma faptului că persoana depistată la volan se afla sub influența alcoolului, mai informează IJP Prahova.

 

Articolul precedentPrimăria Ploiești vrea să achiziționeze noi mijloace de transport în comun cu fonduri UE
Articolul următorDouă tone de țuică, confiscate în urma unor percheziții la Drajna
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.