Nicolae Ilie de la Direcția Silvică Prahova a câştigat premiul de “CEL MAI BUN PĂDURAR” .

Conform uni comunicat al Romsilva, 48 de pădurari au concurat pentru titlul de ,,Cel mai bun pădurar” – etapa națională a concursului profesional găzduit în perioada 9 – 10 octombrie a.c. de către Direcția Silvică Argeș, la Vidraru.

La ediția 2019 au participat câștigătorii etapelor județene organizate de cele 41 de direcții silvice din subordinea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, 3 pădurari de la Agenția ,,Moldsilva” din Republica Moldova, 3 pădurari de la Asociația Administratorilor de Păduri și 1 pădurar de la Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”.

Câștigătorul concursului ”Cel mai bun pădurar” ediția 2019 este reprezentantul Direcției Silvice Prahova, pădurarul Nicolae Ilie. Pe locul II s-a clasat reprezentantul Direcției Silvice Harghita, pădurarul Ilie Stan, iar pe locul III, pădurarul Cătălin Laurențiu Chirilă, de la Direcția Silvică Galați, mai anunţă sursa citată.

Articolul precedentFiltre rutiere pe drumurile din Prahova. Şoferii sunt trași pe dreapta
Articolul următorVIDEO| Taxă specială pentru ploieștenii care nu au contract cu operatorul de salubritate
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.