Părinții refuză să-și mai ducă copiii la o grădiniță din Sinaia, după ce un copil de doi ani a murit, iar un altul de patru ani este internat în stare gravă la un spital din București. Diagnosticul este același: meningită acută bacteriană.

Săptămâna trecută, părinții unui copil de doi ani s-au prezentat la spitalul din Sinaia, dar au refuzat internarea. După ce starea pacientului s-a agravat, copilul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ”Marie Curie” din Bucureşti, unde a şi murit. Medicii au ajuns la concluzia că boala care a răpus copilul este meningită acută.

După acest incident, un alt caz de la aceeași grădiniță a fost raportat DSP Prahova. Este vorba de un copil de patru ani, care se află internat la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş“ cu același diagnostic, în stare gravă.

Articolul precedentȘapte localități din Prahova afectate de incendii de vegetație
Articolul următorO mașină a luat foc în trafic la Câmpina
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.