Patru străzi din Ploiești rămân, luni, fără apă potabilă

APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, luni, 23 iulie, între orele 09.00 – 12.00, pe Strada Ivan Miciurin, Strada Anul 1848, Strada Nicolae Iorga (nr. 1) şi pe Bulevardul Independenţei (de la nr. 19 la nr. 27), în cadrul operaţiunii de cuplare a noii conducte de pe  Stradă Ivan Miciurin la reţeaua de distribuţie a apei potabile din zonă.
 
”Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobila la numărul 0244 407630 (apel taxabil).”, se arată în comunicatul companiei.

Articolul precedentPatru tone de fân au ars la Valea Călugărească, în Prahova
Articolul următorVeste proastă pentru fanii Petrolului Ploiești! Formația ploieșteană riscă să nu mai joace pe stadionul ”Ilie Oană”