Trei percheziții au avut loc în Prahova, în această dimineață, în cadrul anchetei într-un dosar de distrugere privind fapte comise în cursul lunii trecute. Cei vizați ar fi recurs și la incendiere, reușind să cauzeze un prejudiciu de câteva mii de euro.

“În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pun în executare 3 mandate de percheziții în comuna Gura Vadului, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea a unei fapte de distrugere și a uneia de distrugere prin incendiere.

În cadrul dosarului în lucru, s-a reținut faptul că, în luna aprilie 2023, doi bărbați ar fi distrus mai multe bunuri ale unei persoane și ar fi incendiat o anexă a unei locuințe ce aparține altei persoane.

Prejudiciul total este de aproximativ 41.000 de lei”, informează IJP Prahova.

5 persoane vor fi conduse la sediul unităților de poliție pentru audieri, în urma acțiunii realizate cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAlexandra Păcuraru | România nu este o tablă de joc în care politicienii să își dea șah pe chestiuni minore, cu gândul la alegerile de peste un an
Articolul următorBărbat de 48 de ani, găsit carbonizat în urma unui incendiu produs într-o localitate din Prahova